MARSJ: Alle medlemmene i Askøy Fotball har fått denne meldingen fra klubben

Askøy-Marsj fra Strusshamn skole

Glem Ove Thue-marsjen og Nijmegen-marsjen. Nå er det Askøy og «Blimedmarsjen» som gjelder.

Publisert Sist oppdatert
Askøyidretten presenteres av Ravnanger Hus

Det koker godt i Skogen om dagen. Alle 1900 ordinære billetter er solgt ut til onsdagens NM-kamp mot Brann, og det jobbes «døgnet rundt» for å skape en god ramme rundt det som trolig blir årets høydepunkt i askøyfotballen.

Klubben melder fredag kveld at det åpnes opp for salg av 400 ståbilletter bak mål og nede foran hovedtribunen. Disse er til salgs nå.

Ikke siden 2006 har Brann gjestet Askøy. Den gangen ble det en knepen 1-0-seier til rødtrøyene over Follese. 

Marsj

Nå trommes det sammen til fest, og Askøy Fotballs nyansatte barnefotballansvarlig, Stian Sørensen, har fått en herlig oppgave i fanget på sine første dager i klubben.

Fra Erdal til Kollevåg,
Fra Strusshamn til Kleppestø Torg,
hele Askøy VET at gullet ska hem...

Ukjent

- Nå blir det blimedmarsjen «Jeg skal på kamp» som gjelder. Alle barn under 13 år som er medlemmer i klubben er invitert til å delta. Da går vi fra Strusshamn skole klokken 1645, har med oss 400 flagg, deler ut gratis is, kjører på med bluss og ordner med ansiktsmaling og ballonger. Dette kommer til å bli skikkelig gøy, sier en spent Sørensen til Askøy24.

Strusshamn skolemusikk og drilljentene vil lose toget mot Skogen. 

Alle disse barna vil komme gratis inn på kampen, og de skal stå på en provisorisk tribune bak mål i vest. Klubben har 600 medlemmer mellom seks og tolv år. 

Så får vi se om spillerne (og supporterne) på Askøys herrelag husker på at det er seriekamp mot Stord først. Lørdag klokken 1400 i Skogen. 

SYNGENDE: I denne delen er det meningen at «syngende Brann-fans» skal stå. Så får vi bare satse på at Tommy Knarviks disipler klarer å «stoppe kjeften» på dem.
Powered by Labrador CMS