Annonsørinnhold

ELEKTRISK HVILESTOL: Selger hos Fagmøbler, Simen Guldberg, har fått hjelp av mormor Aashild Sture, til å demonstrere en praktisk hvilestol.

Vondt i rygg, armer eller bein? 

En stol til å stole på 

- I dag har jeg fått med meg mormor til å demonstrere en praktisk hvilestol for de som har utfordringer med dårlig rygg, eller vondt i armer eller bein, forteller selger hos Fagmøbler på Askøy, Simen Guldberg.

Publisert

Guldberg forteller at denne hvilestolen i utgangspunktet er for alle, men at den er ekstra god å ha for de som for eksempel sliter med å komme seg opp av en stol.

DEMONSTRERER: Selger hos Fagmøbler, Simen Guldberg, viser mormor hvordan den elektriske hvilestolen fungerer.

Praktisk hvilestol

- Hvilestolen er elektrisk, med reclainer og lift-up. Den kan heises opp, slik at det blir enkelt å sette seg ned, og komme seg opp av stolen. Om du har utfordringer med dette, så er denne hvilestolen helt perfekt, sier Guldberg. 

Stolen er enkel å bruke, og har flere gode funksjoner. Ryggen kan lenes helt tilbake, og beina kan skyves opp. I tillegg har stolen hjul, slik at den er enkel å flytte rundt. 

- Vi har også en egen variant som har varme i setet, forteller Guldberg.

Flere design

Stolen er som oftest på lager hos Fagmøbler i grå utførelse. 

- Om man ønsker andre farger, kan dette bestilles. Vi har stor variasjon i stoff og farger som kunden kan velge mellom, slik at det skal være mulig å finne en stol som passer enhver stue, sier Guldberg.

Og mormor Aashild Sture, hva tenker hun om stolen?

- Jo, her kunne jeg blitt liggende et par timer, ler hun. 

Powered by Labrador CMS