Annonsørinnhold

SVINGER SEG PÅ KJØKKENET: Masoud Ahmad, Sorin Taifas, Ahmad Shamsadin, Orhan Erpolat og Hasan Nawaf

Sving innom Svingen

Sulten på en rykende varm pizza, eller lyst på en deilig kebab? Hos Svingen Pizzeria & Restaurant finner du mye godt på menyen. 

Publisert
TRAVELT PÅ KJØKKENET: Kokkene hos Svingen Pizzeria & Resataurant sørger for at sultne gjester for maten sin raskt.

Søndag ettermiddag er den travleste tiden i uka for Svingen Pizzeria & Restaurant. På kjøkkenet triller rykende ferske pizzaer ut av ovnen, kebab-er rulles, og hamburgere monteres. 

Svingen spesial

Med 26 typer pizza på menyen, er det mulig å finne noe for enhver smak. 

- "Svingen spesial" er vår mest populære pizza. Den har deilig fyll av biff, kjøttboller, skinke, løk og tomat, forteller eier og daglig leder Ahmad Shamsadin .

Rullekebab med lam er også en bestselger, og Ahmad innrømmer at nettopp denne kebaben er hans personlige favoritt. 

Familiebedrift

Siden 2012 har ekteparet Ahmad Shamsadin og Shelan Rasool drevet den populære restauranten.

FAMILIEBEDRIFT: Ekteparet Ahmad Shamsadin og Shelan Rasool har drevet Svingen Pizzeria & Restaurant siden 2012.

Daglig leder Ahmad Shamsadin er å treffe på Svingen Pizzeria & Restaurant fem dager i uken, og sørger for at alle føler seg velkommen.

- Vi har mange hyggelige gjester og kunder, og jeg liker å slå av en prat med de som er innom, sier han. 

Gode tilbakemeldinger

Shelan Rasool forteller at hos Svingen Pizzeria & Restaurant er kunden alltid i fokus. 

ALLE GJESTER LIKE VIKTIGE: Marie Måkestad Åsebø studerer menyen nøye.

-Vi får mange gode tilbakemeldinger, og det gir oss ekstra motivasjon i det daglige arbeidet, sier hun. 

Shelan sier hun setter stor pris på alle de hyggelige kundene hun møter i restauranten. Hun ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen til Svingen Pizzeria & Restaurant.

Powered by Labrador CMS