Annonsørinnhold

ENKELT OG GREIT: - Hos Dekk Companiet Juvik kan du komme på drop-in-time, og få skiftet dekkene dine mens du drikker en kopp kaffe, forteller eier John-Erling Edvardsen.

Full rulle hos Dekk Companiet Juvik:

Tilbyr drop-in

- Nå er vintersesongen rett rundt hjørnet, og det betyr omlegging fra sommerdekk til vinterdekk, forteller Dekk Companiets eier, John-Erling Edvardsen. 

Publisert
SNART VINTERSESONG: - Vi står klare til å hjelpe deg med hjulskift, enten du ønsker drop-in eller bestiller time, forteller Dekk Companiets eier, John-Erling Edvardsen.

Hos Dekk Companiet Juvik står de klare til å hjelpe deg med omlegging til vinterdekk. Enten du vil booke tid, eller bare svinge innom på en drop-in-time, så får du hjulskift fra 395 kroner.

Tid for dekkskifte

I Norge må du ha vinterdekk på bilen fra 1. november, dersom veiene er glatte eller det er snø. Vinterdekkene skal sørge for at du får godt grep på glatte veier.

- Vi skifter dekkene dine mens du venter, og det skal være gjort på en kopp kaffe eller to. Om du ønsker oppbevaring av sommerdekkene, tilbyr vi også dekkhotell, sier Edvardsen. 

Smil og kaffe

Det kan være lurt å tenke på å legge om dekk nå, for de første frostnettene er rett rundt hjørnet. Da er det greit å vite at bilen er godt skodd, og at du kan kjøre trygt.

SMIL OG KAFFE: Butikksjef Tor Owe Rennemo står klar til å ta imot nye og gamle kunder hos Dekk Companiet på Juvik.

Butikksjef Tor Owe Rennemo forteller at Dekk Companiet har dyktige ansatte på verkstedet, og at omleggingen gjøres effektivt og trygt. 

- Vi tar i mot nye og gamle kunder med et smil, og vi har alltid kaffe på kanna, sier Rennemo.

Powered by Labrador CMS