SAMME KONSERT: Nylig hadde Per Berg og hans medmusikanter en tilsvarende konsert på Statsraaden i Bergen.

Intimkonsert i Pakkhussalen

Per Berg hadde stor suksess med bluesgrass-konserten på Statsraaden i Bergen. I morgen kommer den til Askøy.

Publisert Sist oppdatert

Pakkhussalen i Sjoddien i Strusshamn er et perfekt sted for en intimkonsert. Og det drar Per Berg full nytte av fredag kveld. 

- Dette er et lite lokale hvor vi kommer veldig tett på publikum. Vi står på gulvet, og har begrenset med mikrofoner på instrumenter. Planen er å ta vekk avstanden som scene og PA-anlegg skaper, sier Per Berg.

Få billetter

- Det er bare lagt ut 80 billetter, noe som gjør at det kan være litt utrygt å kjøpe i døren, understreker sangeren fra Follese.

- Vi spiller låter fra alle albumene mine, men alt gjøres akustisk, i bluegrass-sjangeren, sier Berg - som også skryter godt av musikerne han har med;

Øystein Fosshagen: 

- En av Norges elitemusikere i sjangeren, og er mest kjent for å turnere med Øystein Sunde, noe han også gjør nå for tiden. Har ellers samarbeidet med flere store norske navn innen norsk folke,- og visetradisjon, forteller Berg.

Davide Bertolini: 

- Spiller kontrabass med meg. Er Kings of Convenience sin faste bassist på turne, og har produsert plater med dem. Har ellers jobbet med navn som Erlend Ropstad og Burzum, sier Berg.

Håkon Askeland: 

- Har spilt med meg i mange år, og er min faste duopartner. Har tidligere spilt med navn som Stian Carstensen og Lars Håvard Haugen i Hellbillies, for å nevne noen. 

Prøvesmak på album

Det blir banjo, mandolin, kassegitar og kontrabass for alle pengene. 

- Albumet blir en prøvesmak på mitt fjerde album, som nevnte konstellasjon jobber med nå, forteller Berg. 

Dørene i salen åpner klokken 20, og konserten, som er i samarbeid med Jamaskøy, starter klokken 21. Etter konserten er det åpent til klokken 01. 

Powered by Labrador CMS