TJENESTEBASERT NETTSIDE: Den nye siden er tjenestebasert, som betyr at kommunen ønsker å synliggjøre hvilke tjenester de leverer til innbyggere og næringsliv.

Startproblemer for kommunens nye hjemmeside

Askøy kommunes nye hjemmeside har litt oppstartproblemer, men innen en ukes tid skal det meste være på plass.

Publisert Sist oppdatert

«Det vil gå en ukes tid før alt er på plass, blant annet søk på siden, eller Google-søk som tar deg til rett sted på siden vår» skriver Askøy kommune i en pressemelding.

Den nye siden har blitt noe annerledes enn den forrige. Den er tjenestebasert, som betyr at kommunen ønsker å synliggjøre hvilke tjenester de leverer til innbyggere og næringsliv. 

Det blir også tatt grep for å gjøre det enklere å finne frem til muligheten for innsyn, der brukerne vil kunne lenkes videre på raskest mulig måte. Politikk og innsyn har også fått bedre plassering, og flere veier inn.

- Hjemmesiden til Askøy kommune er ikke en nyhetskanal der vi er «først ute med siste nytt. Der har vi gode lokale medier, understreker kommunikasjonsleder Dag Folkestad.

- Men vi ønsker å fortelle om ting som skjer, ting som kan være aktuelt for deg som innbygger å lese mer om, og som kommer fra oss. Derfor får aktuelt-området en sentral plass.

Powered by Labrador CMS