Haster med å søke tilskudd for askøylagene

- Det er ikke bra om idrettslagene glemmer å søke om penger, slår Idrettsrådets leder fast.

Publisert Sist oppdatert

Kristin Stølen er leder i Idrettsrådet på Askøy. Hun har en klar oppfordring til alle lagene på Askøy:

- Det er to ting som må gjøres snarest. Det første er at lagene må sende inn samordnet rapportering til Norges idrettsforbund før tirsdag 30. april, sier hun.

OPPFORDRING: Leder i idrettsrådet i Askøy, Kristin Stølen, oppfordrer klubbene til å sende inn samordnet rapportering til NIF.

Det er en pliktig rapportering av medlemsopplysninger og søknad om momskompensasjon på varer og tjenester.

- Det andre er at denne rapporteringen er viktig for tildeling av midler som lokale aktivitetsmidler (LAM) og andre midler. Den er også viktig for å ha riktig informasjon, man må sjekke at epost og telefon nummer stemmer. Idrettsrådet bruker NIF sitt system når vi sender ut informasjon til klubbene, poengterer Stølen.

For at idrettslag på Askøy skal mota støtte fra Askøy kommune må man søke på tilskuddene som blant annet driftstilskudd for idrettslag før 1. mai.

- I fjor var det flere idrettslag som ikke søkte støtte fra kommunen og fikk da dessverre ikke utbetalt driftstilskudd som det er søknadsplikt på. Vi i idrettsrådet vet det er mye å gjøre for styrene i idrettslagene, men dette er den viktigste jobben de gjør i året, slå Stølen fast. 

Her kan det søkes om tilskudd til aktiviteter
Her kan det søkes om tilskudd til drift

Powered by Labrador CMS