NY BRANN-KAMP: Askøy Fotball J19-lag får besøk av Brann torsdag kveld

Mer Brann i Skogen i kveld

De unge jentene i Askøy Fotball spøker med at gårsdagens Brann-kamp i Skogen bare var et «vorspiel». For også i kveld er det duket for ny Brann-kamp i Skogen.

Publisert Sist oppdatert
Askøyidretten presenteres av Ravnanger Hus

Det ble en heidundrende fotballfest da Askøy Fotballs herrelag holdt unna mot Brann til rett over pause i går. I kveld er det duket for «revansje» for tapet, når klubbens gode J19-lag tar imot Brann til ny NM-fest.

Nesten samme lag

Det er snakk om NMs første runde, og fra bergensområdet gjenstår nå kun tre lag, etter at Fyllingsdalen slo Os 3-1 i går. Så vinneren av Askøy og Brann vil sannsynligvis møte fyllingsdølene i neste runde, men dette er ikke bekreftet.

J19-laget til Askøy holder høyt nivå i aldersklassen, og er omtrent det samme laget som spiller i kvinnenes 3. divisjon. Kun to spillere er for gammel til å delta i kveldens kamp mot Brann.

- Denne kampen blir nesten den samme som da vi møtte Brann i 3. divisjon for et par uker siden, sier lagets trener Anders Pedersen.

- I den kampen var vi jevnspilte i 70 minutter, så vi er positive til å kunne gjenskape en tilsvarende prestasjon, der vi avgjør og tar oss videre i cupen, sier han.

Kampstart i Skogen er klokken 1800. 

NY KAMP: Amalie Fagerbakke Hannisdal og hennes lagvenninner skal prøve å danke ut Brann fra NM i Jenter 19-klassen.
Powered by Labrador CMS