BANK: Olsvik kom til Ask og lekte seg med Espen Haugland og Østsiden FK.

ØFK fikk bank av Olsvik

Olsvik er ferdig med turene til Askøy for i år, og tar enkelt med seg alle poengene. Fredag kveld fikk Østsiden gjennomgå.

Publisert Sist oppdatert

Olsvik høvlet over Østsiden og vant til slutt 8-2 på Finamyren. Opprykksdrømmen har fått seg en alvorlig knekk med bare tre poeng på tre kamper.

Raknet på slutten

Også glasskulen til A24 har fått seg et skudd for baugen, da Olsvik ble spådd nord og ned før sesongstart. Nå topper blåtrøyene med full pott på fire kamper.

Olsvikerne tok ledelsen etter åtte minutter, og doblet etter en knapp halvtime. Espen Haugland ga hjemmelaget et lite håp med sin redusering etter 35 minutter, og lagene var ikke lenger fra hverandre enn det da pausesignalet gikk.

To mål til bortelaget tidlig i andre omgang satte imidlertid både ØFK og spenningen ut av spill. Etter 70 minutter reduserte Martin Breivik, men like etter pekte dommeren på krittmerket og Olsvik gikk opp i 5-2.

Ytterligere tre baklengs på de siste ti minuttene vitner om helsprekk på Finamyren.