Også jentene måtte gi tapt for Brann

Akkurat som herrelaget, så ble det exit i NM for Jenter 19 i Skogen. Også denne gang var det Brann som ble for sterke.

Publisert Sist oppdatert
Askøyidretten presenteres av Sparebank1 SR-Bank

Det ble 1-5 i hatten for Askøy Fotballs Jenter 19, som etter seier over Åsane hadde tatt seg til første runde i NM. Motstander var ingen ringere enn Brann.

Men akkurat som i 3. divisjonskampen for et par uker siden, så holdt askøyværingene stand en god stund.  Rødtrøyene tok ledelsen etter 13 minutter, men bare seks minutter senere ordnet målsniken Famke Juvik Sevel utligning for hjemmelaget.

Etter en drøy halvtime gikk Brann opp i ledelsen igjen, et resultat som sto seg til pause.

I andre omgang ble det 1-3 på tavlen etter 57 minutter, som sto seg helt til tampen av kampen, da Brann nettet to ganger.

Dermed er cupeventyret over for denne gang for Askøy.